CROQUETTEN BOUTIQUE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Croquetten Boutique. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 16:50 Het leek net of er een engeltje op me tong pieste, wat zijn deze kroketten lekker zeg!! En super leuk persoonlijk kaartje erbij. Had ook gevraagd geen kroketten met vis, hier is netjes rekening meegehouden.
27 okt 2022 om 20:04 Te lang geleden dat ik hier heb besteld. Daar ga ik weer verandering in brengen ;) Wat zijn jullie toch smaaktovenaars. Altijd heerlijk en snel bezorgd. Tot snel!
14 okt 2022 om 20:15 18 kroketten warm en heel lekker, super!
11 sep 2022 om 14:15 Erg lekker en verrassend Proeverij menu. Wel korte openingstijden.
25 jul 2022 om 17:59 Smaakte zeker prima, maar 26 euro voor een vier kleine lauwe kroketjes op uit elkaar gevallen mini broodjes vind ik niet echt voor herhaling vatbaar. Heb iets later ergens anders nog wat besteld
1 jun 2022 om 16:57 Super! Kroketten waren heerlijk en warm, leuk verpakt met handgeschreven briefje erbij. Bezorging was ook snel :)
18 apr 2022 om 17:13 Zoals altijd weer een kadootje. De Thaise gamba en kreeft kroket genomen. Beide verrukkelijk. Toptent dit.
8 apr 2022 om 17:13 Echt heerlijk, elke keer weer.
24 mrt 2022 om 14:12 Netjes verzorgd, handgeschreven kaartje erbij.Lekkere smaak alleen helaas lauw ivm dat Thuisbezorgd een onlogische route tegenwoordig geeft en een bezorger die tenminste 15min stil staat en mij niet eens belt hoe hij het snelst bij me kan komen......
13 mrt 2022 om 15:57 Een overheerlijk kadootje
3 mrt 2022 om 10:25 Super lekker!!!! Heerlijk opgegeten in de zon gister! Dank!
21 feb 2022 om 10:45 Best croquette sandwiches I've ever tasted :)